Støt klubben

Tilskuerklubben MÅL
er et tiltag, der økonomisk støtter de mange fantastiske aktiviteter i Odder Håndbold.
Har du lyst til at støtte klubben, med et mindre beløb på 150-250 kr om året kontakt da venligst:
Pia Kjær oigf@os.dk

Vi ser frem til din henvendelse.....

Kære forældre til håndboldbørn.

Odder Håndbold har en sponsoraftale med OK benzin og Kvickly Odder, der årligt sikrer klubben mere end 20.000 kr i tilskud. Vi kan alle sammen være med til at sikre at klubben bliver ved med at få sponsorkroner, så hvis du ikke allerede er ejer af et OK benzinkort eller et OK erhvervskort - så har du muligheden nu.

Fredag 23. oktober 2015 besøger OK benzin Kvickly Odder for at tegne nye benzinkort. Der er store fordele for dig ved at have et OK benzinkort - udover at OK og Kvickly støtter Odder Håndbold med 6 øre pr liter benzin du tanker, så er du altid sikret billig benzin. Tanker du mere end 500 liter om året, udløser det en bonus til Odder Håndbold på yderligere 250 kr, og det er alle de beløb der tilsammen udgør sponsorkroneren på over 20.000 kr årligt.

Man kan sagtens have et OK benzinkort uden at der er knyttet en sponsoraftale til, og så får ingen glæde af sponsorkronerne. Hvis du er i tvivl hvilket slags kort du har, og du gerne vil sikre dig at du støtter Odder Håndbold, er du velkommen til at sende mig en mail på boisen@mail.tele.dk og så undersøger jeg det og tilknyttet sponsoraftale hvis det er det du ønsker.

Du kan oprette et benzinkort i Kvickly Odder på fredag fra kl 15:00, i Spektrum fra kl 17:30 eller ved at kontakte mig på mailadressen herover eller på SMS på 20288285.

OK tilbyder også billige priser på el, og giver en måneds gratis el når man tegner abonnement. Desuden har OK billige priser på mobiltelefoni - få 12 timers tale, 12 GB data, fri SMS/MMS/Facebook og med 4G net inkluderet for 99 kr om måneden.

Vi håber at se rigtig mange af jer som kunder hos OK, så vi får glæde af sponsorkronerne mange år frem Griner

Mvh Stina Boisen
Kontaktperson for Odder Håndbold / OK